Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Připravte si ďábelsky dobrou pizzu diavola podle restaurace Pizza Nuova
ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek z restaurace Pizza NuovaPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.ReceptyTěstoviny inspirované tvarem půlměsíce. Recept na mezzaluni z Pizzy NuovyČerstvá pasta, rajčata San Marzano, mozzarella fior di latte a bazalka – nic víc, nic míň.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemItalská klasika, kterou zvládne každý. Jak připravit carpaccio z Pizzy Nuova?Tenoučké a báječně ochucené. Takhle si ho připravíte doma!ReceptySlané pečeníRecept na pravou neapolskou pizzu podle Pizzy NuovaLehká, chuťově vyvážená a plná kvalitních surovin – přesně taková by měla být neapolská pizza. Jak na ni?ReceptyPanna cotta s malinamiJe svěží, lehká a plná Itálie. S naší panna cottou se dotknete nebe. ReceptyV hlavní roli špagety Ambiente! Recept na jednoduchou dobrotuPřipravte si špagety podle Ambiente! Jednoduchý, ale dokonale vyladěný recept, který si zamilujete.SurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.caretcaret
ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek z restaurace Pizza NuovaPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.
ReceptyTěstoviny inspirované tvarem půlměsíce. Recept na mezzaluni z Pizzy NuovyČerstvá pasta, rajčata San Marzano, mozzarella fior di latte a bazalka – nic víc, nic míň.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemItalská klasika, kterou zvládne každý. Jak připravit carpaccio z Pizzy Nuova?Tenoučké a báječně ochucené. Takhle si ho připravíte doma!
ReceptySlané pečeníRecept na pravou neapolskou pizzu podle Pizzy NuovaLehká, chuťově vyvážená a plná kvalitních surovin – přesně taková by měla být neapolská pizza. Jak na ni?
ReceptyV hlavní roli špagety Ambiente! Recept na jednoduchou dobrotuPřipravte si špagety podle Ambiente! Jednoduchý, ale dokonale vyladěný recept, který si zamilujete.
SurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuovy: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy? Teorie, tipy a trikyDřevo, oheň, ruce – 8 zajímavostí o peci na pizzuJak a čím se zatápí v peci na neapolskou pizzu? Ohřáli jsme se po boku pizzaiola, který mistrně ovládá recept, ale také …Co se děje v gastruPizza Nuova je mezi 50 nejlepšími pizzeriemi Evropy!Pizza Nuova byla před pár dny vyhlášena 49. nejlepší pizzerií v Evropě – tohle ocenění je pro pizzaře něco jako …ChlebaJeho rodina peče chleba už 300 let. Rukama Francesca Scognamiglia prošly i bochníky z Pane NuovoKdo velí peci v Jasně že opravdový Ital! Slané pečeníLehké těsto a nadýchané okraje: Z jaké mouky se peče pravá neapolská pizza?V Pizze Nuově se denně zpracuje okolo sedmdesáti kilo mouky – jaké? A proč ji nedávno vyměnili za jinou?Slané pečeníNejtěžších je prvních 10 000 pizzJen s lehkou dávkou provokace to tvrdí Ondřej Lufinka, pizzař z Pizzy Nuova. Co je na téhle práci tak náročné – a proč …Co se děje v gastruItalská pekárna Pane Nuovo: Co tu nakoupíte?V přízemí restaurace Pizzy Nuova je pekárna s italským chlebem a kávou. Práce v gastruOsobnosti gastronomieMarek Landsinger z Pizzy Nuova: Do lidí musíte investovatJaké to je šéfovat obrovské pizzerii v centru Prahy?caretcaret
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuovy: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy?
Teorie, tipy a trikyDřevo, oheň, ruce – 8 zajímavostí o peci na pizzuJak a čím se zatápí v peci na neapolskou pizzu? Ohřáli jsme se po boku pizzaiola, který mistrně ovládá recept, ale také …
Co se děje v gastruPizza Nuova je mezi 50 nejlepšími pizzeriemi Evropy!Pizza Nuova byla před pár dny vyhlášena 49. nejlepší pizzerií v Evropě – tohle ocenění je pro pizzaře něco jako …
ChlebaJeho rodina peče chleba už 300 let. Rukama Francesca Scognamiglia prošly i bochníky z Pane NuovoKdo velí peci v Jasně že opravdový Ital!
Slané pečeníLehké těsto a nadýchané okraje: Z jaké mouky se peče pravá neapolská pizza?V Pizze Nuově se denně zpracuje okolo sedmdesáti kilo mouky – jaké? A proč ji nedávno vyměnili za jinou?
Slané pečeníNejtěžších je prvních 10 000 pizzJen s lehkou dávkou provokace to tvrdí Ondřej Lufinka, pizzař z Pizzy Nuova. Co je na téhle práci tak náročné – a proč …
Co se děje v gastruItalská pekárna Pane Nuovo: Co tu nakoupíte?V přízemí restaurace Pizzy Nuova je pekárna s italským chlebem a kávou.
Práce v gastruOsobnosti gastronomieMarek Landsinger z Pizzy Nuova: Do lidí musíte investovatJaké to je šéfovat obrovské pizzerii v centru Prahy?
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuovy: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy? Pro inspiraciTakhle chutná film aneb Co si dát k festivalovým filmům ve VarechNa jaké filmy zamířit do Varů a jaké jídlo si k nim dát? NNStředoevropská kuchyněReportáž z rakouského sympozia Rolling Pin.ConventionV Rakousku proběhlo druhé největší gastro sympozium na evropské scéně. Přivezli jsme odtamtud pár myšlenek pro českou gastronomii. ReceptyRecept na krémovou rýžovou kaši z PastacafféRecept na sladkou rýžovou kaši s ovocem, která vás zasytí od snídaně až do oběda. MMHovězíTeorie, tipy a trikyZnáte partie hovězího masa? Poradí vám Atlas masAtlasmas.cz je praktický průvodce hovězím masem. Dozvíte se, jaké existují partie, recepty i tipy na přípravu. NNStředoevropská kuchyněSurovinyČervenec a srpen v kuchyni: lák na okurky, sběr hub a ovocné koláčeTipy na čerstvé suroviny a svěží recepty do kuchyně na červenec a srpen. Co se děje v gastruČerven v Ambiente: Ocenění Pizza Nuova, akce v Bufetu i vyhlášení Zlaté pípyV Pizza Nuova si dáte 27. nejlepší pizzu v Evropě, dvorek u Bufetu byl plný hostů, máme vítězku zlaté pípy a spoustu inspirace ze světa – to byl červen v Ambiente. MMHovězíVepřovéGrilováníPrůvodce grilováním: Které klobásy grilovat a proč?Jaké klobásy jsou nejlepší na gril? Objevte přeštické klobásy, špekáčky i italskou salsicciu. Tipy na grilování a výběr uzenin od řezníků z Našeho masa.
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuovy: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy?
Pro inspiraciTakhle chutná film aneb Co si dát k festivalovým filmům ve VarechNa jaké filmy zamířit do Varů a jaké jídlo si k nim dát?
NNStředoevropská kuchyněReportáž z rakouského sympozia Rolling Pin.ConventionV Rakousku proběhlo druhé největší gastro sympozium na evropské scéně. Přivezli jsme odtamtud pár myšlenek pro českou gastronomii.
ReceptyRecept na krémovou rýžovou kaši z PastacafféRecept na sladkou rýžovou kaši s ovocem, která vás zasytí od snídaně až do oběda.
MMHovězíTeorie, tipy a trikyZnáte partie hovězího masa? Poradí vám Atlas masAtlasmas.cz je praktický průvodce hovězím masem. Dozvíte se, jaké existují partie, recepty i tipy na přípravu.
NNStředoevropská kuchyněSurovinyČervenec a srpen v kuchyni: lák na okurky, sběr hub a ovocné koláčeTipy na čerstvé suroviny a svěží recepty do kuchyně na červenec a srpen.
Co se děje v gastruČerven v Ambiente: Ocenění Pizza Nuova, akce v Bufetu i vyhlášení Zlaté pípyV Pizza Nuova si dáte 27. nejlepší pizzu v Evropě, dvorek u Bufetu byl plný hostů, máme vítězku zlaté pípy a spoustu inspirace ze světa – to byl červen v Ambiente.
MMHovězíVepřovéGrilováníPrůvodce grilováním: Které klobásy grilovat a proč?Jaké klobásy jsou nejlepší na gril? Objevte přeštické klobásy, špekáčky i italskou salsicciu. Tipy na grilování a výběr uzenin od řezníků z Našeho masa.