Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Pizza diavola podle restaurace Pizza Nuova
ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek z restaurace Pizza NuovaPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.ReceptyTěstoviny inspirované tvarem půlměsíce. Recept na mezzaluni z Pizzy NuovaČerstvá pasta, rajčata San Marzano, mozzarella fior di latte a bazalka – nic víc, nic míň.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemItalská klasika jinak. Jak připravit carpaccio se žampiony z Pizzy Nuova?Tenoučké a báječně ochucené. Takhle si ho připravíte doma!ReceptySlané pečeníTak akorát vypečená. Takhle se peče pizza v NuověLehká, chuťově vyvážená a plná kvalitních surovin – přesně taková by měla být neapolská pizza. Jak na ni?ReceptyRecept na jednoduchou panna cottu s malinamiJe svěží, lehká a plná Itálie. S naší panna cottou podle receptu z Pizzy Nuova se dotknete nebe. ReceptyV hlavní roli špagety Ambiente! Recept na jednoduchou dobrotuPřipravte si špagety podle Ambiente! Jednoduchý, ale dokonale vyladěný recept, který si zamilujete.SurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.caretcaret
ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek z restaurace Pizza NuovaPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.
ReceptyTěstoviny inspirované tvarem půlměsíce. Recept na mezzaluni z Pizzy NuovaČerstvá pasta, rajčata San Marzano, mozzarella fior di latte a bazalka – nic víc, nic míň.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemItalská klasika jinak. Jak připravit carpaccio se žampiony z Pizzy Nuova?Tenoučké a báječně ochucené. Takhle si ho připravíte doma!
ReceptySlané pečeníTak akorát vypečená. Takhle se peče pizza v NuověLehká, chuťově vyvážená a plná kvalitních surovin – přesně taková by měla být neapolská pizza. Jak na ni?
ReceptyRecept na jednoduchou panna cottu s malinamiJe svěží, lehká a plná Itálie. S naší panna cottou podle receptu z Pizzy Nuova se dotknete nebe.
ReceptyV hlavní roli špagety Ambiente! Recept na jednoduchou dobrotuPřipravte si špagety podle Ambiente! Jednoduchý, ale dokonale vyladěný recept, který si zamilujete.
SurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuova: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy? Teorie, tipy a trikyDřevo, oheň, ruce – 8 zajímavostí o peci na pizzuJak a čím se zatápí v peci na neapolskou pizzu? Ohřáli jsme se po boku pizzaiola, který mistrně ovládá recept.Co se děje v gastruPizza Nuova je mezi 50 nejlepšími pizzeriemi Evropy!Pizza Nuova byla vyhlášena 49. nejlepší pizzerií v Evropě – tohle ocenění je pro pizzaře něco jako michelinská hvězda.ChlebaJeho rodina peče chleba už 300 let a jeho rukama prošly i bochníky z Pane NuovoKdo velí peci v Pane Nuovo? Jasně, že opravdový Ital! Slané pečeníLehké těsto a nadýchané okraje: Z jaké mouky se peče pravá neapolská pizza?V Pizze Nuova se denně zpracuje okolo sedmdesáti kilo mouky – jaké? Slané pečeníNejtěžších je prvních 10 tisíc pizz, říká Ondřej Lufinka z Pizzy NuovaCo je na téhle práci tak náročné – a proč jsou důležitá léta praxe?Co se děje v gastruItalská pekárna Pane Nuovo: Co tu nakoupíte?V přízemí restaurace Pizzy Nuova je pekárna s italským chlebem a kávou. Práce v gastruOsobnosti gastronomieMarek Landsinger z Pizzy Nuova: Do lidí musíte investovatJaké to je šéfovat obrovské pizzerii v centru Prahy?caretcaret
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuova: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy?
Teorie, tipy a trikyDřevo, oheň, ruce – 8 zajímavostí o peci na pizzuJak a čím se zatápí v peci na neapolskou pizzu? Ohřáli jsme se po boku pizzaiola, který mistrně ovládá recept.
Co se děje v gastruPizza Nuova je mezi 50 nejlepšími pizzeriemi Evropy!Pizza Nuova byla vyhlášena 49. nejlepší pizzerií v Evropě – tohle ocenění je pro pizzaře něco jako michelinská hvězda.
ChlebaJeho rodina peče chleba už 300 let a jeho rukama prošly i bochníky z Pane NuovoKdo velí peci v Pane Nuovo? Jasně, že opravdový Ital!
Slané pečeníLehké těsto a nadýchané okraje: Z jaké mouky se peče pravá neapolská pizza?V Pizze Nuova se denně zpracuje okolo sedmdesáti kilo mouky – jaké?
Slané pečeníNejtěžších je prvních 10 tisíc pizz, říká Ondřej Lufinka z Pizzy NuovaCo je na téhle práci tak náročné – a proč jsou důležitá léta praxe?
Co se děje v gastruItalská pekárna Pane Nuovo: Co tu nakoupíte?V přízemí restaurace Pizzy Nuova je pekárna s italským chlebem a kávou.
Práce v gastruOsobnosti gastronomieMarek Landsinger z Pizzy Nuova: Do lidí musíte investovatJaké to je šéfovat obrovské pizzerii v centru Prahy?
MMHovězíRecepty s masemRigatoni s plátky svíčkové jako vydatný oběd nebo večeře z PastacafféPřipravte si doma čerstvé těstoviny s hovězí svíčkovou a rozmarýnem – recept na jídlo s hvězdou Ambiente. MMTeorie, tipy a trikyDrůbežVelký husí speciál: Tipy, jak upéct husu doma, a recept na zelí i knedlíkyPřipravte se na svatomartinské hody. Jak upéct husu, uvařit knedlíky a zelí a upéct lokše podle Ambiente? Co se děje v gastruZákulisíJe to hospoda v tom nejlepším smyslu, říká autorka knihy o La Degustation Bohême BourgeoiseO michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise vznikla kniha. Jaká je? NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněKynutá bábovka s makovou náplní. Tradiční dezert trochu jinakObjevte zapomenutý recept z Kuchařky naší vesnice: kynutá bábovka s bílým mákem. Nadýchané těsto, jemná náplň a návrat k tradici. MMKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z lesa. Co se děje v gastruŠtangl představuje nové podzimní menuRestaurace Štangl představuje podzimní menu plné sezónních chutí a nově i zkrácenou tříchodovou variantu. Co se děje v gastruVychází kniha o michelinské restauraci La Degustation Bohême BourgeoiseKniha La Degustation Bohême Bourgeoise zachycuje příběh michelinské restaurace i proměnu české kuchyně. Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Jirka Horák o cestě Ambiente a novém podniku BiskupŠéfkuchař Jirka Horák o své cestě Ambiente, inspiraci z Japonska a snack-baru s obchodem Biskup.
MMHovězíRecepty s masemRigatoni s plátky svíčkové jako vydatný oběd nebo večeře z PastacafféPřipravte si doma čerstvé těstoviny s hovězí svíčkovou a rozmarýnem – recept na jídlo s hvězdou Ambiente.
MMTeorie, tipy a trikyDrůbežVelký husí speciál: Tipy, jak upéct husu doma, a recept na zelí i knedlíkyPřipravte se na svatomartinské hody. Jak upéct husu, uvařit knedlíky a zelí a upéct lokše podle Ambiente?
Co se děje v gastruZákulisíJe to hospoda v tom nejlepším smyslu, říká autorka knihy o La Degustation Bohême BourgeoiseO michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise vznikla kniha. Jaká je?
NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněKynutá bábovka s makovou náplní. Tradiční dezert trochu jinakObjevte zapomenutý recept z Kuchařky naší vesnice: kynutá bábovka s bílým mákem. Nadýchané těsto, jemná náplň a návrat k tradici.
MMKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z lesa.
Co se děje v gastruŠtangl představuje nové podzimní menuRestaurace Štangl představuje podzimní menu plné sezónních chutí a nově i zkrácenou tříchodovou variantu.
Co se děje v gastruVychází kniha o michelinské restauraci La Degustation Bohême BourgeoiseKniha La Degustation Bohême Bourgeoise zachycuje příběh michelinské restaurace i proměnu české kuchyně.
Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Jirka Horák o cestě Ambiente a novém podniku BiskupŠéfkuchař Jirka Horák o své cestě Ambiente, inspiraci z Japonska a snack-baru s obchodem Biskup.