Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Pečlivě ošetřené pivoJak se vybírají piva pro Pult?
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruPult, nový podnik Ambiente, nabízí šest pečlivě ošetřených ležáků z jednoho vyčepuŠest ležáků, jeden výčep. V pražské ulici V Celnici otevřelo Ambiente neobvyklý pivní koncept s názvem Pult. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční …Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKam v PrazeKam v Praze pro lahvová piva? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceNealko piva jsou v kurzu! Tyhle musíte zkusitOchutnat jsme je zašli do Pultu V Celnici! Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceDegustovat a učit se. Pivní zážitky, které potěší nejen pivařeDárky, kterými potěšíte po celý rok.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceVíte, co pijete? Jak rozklíčovat pivní zkratkyABV, IBU, EMP. WTF? Naučte se číst pivní etikety i tabule v hospodách.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláče na léto podle výčepní Terky PospíšilovéTipy na sour ale, které vás (nejen) v létě zaručeně osvěží.Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVítejte v Pultu! Vytváříme výčep pro 21. století, říká o podniku Lukáš Svoboda Rozhovor s výčepním a sládkem Lukášem Svobodou – o novém pojetí tradice v pivním baru Pult, o českém ležáku i slepé …caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruPult, nový podnik Ambiente, nabízí šest pečlivě ošetřených ležáků z jednoho vyčepuŠest ležáků, jeden výčep. V pražské ulici V Celnici otevřelo Ambiente neobvyklý pivní koncept s názvem Pult.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční …
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKam v PrazeKam v Praze pro lahvová piva? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceNealko piva jsou v kurzu! Tyhle musíte zkusitOchutnat jsme je zašli do Pultu V Celnici!
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceDegustovat a učit se. Pivní zážitky, které potěší nejen pivařeDárky, kterými potěšíte po celý rok.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceVíte, co pijete? Jak rozklíčovat pivní zkratkyABV, IBU, EMP. WTF? Naučte se číst pivní etikety i tabule v hospodách.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláče na léto podle výčepní Terky PospíšilovéTipy na sour ale, které vás (nejen) v létě zaručeně osvěží.
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVítejte v Pultu! Vytváříme výčep pro 21. století, říká o podniku Lukáš Svoboda Rozhovor s výčepním a sládkem Lukášem Svobodou – o novém pojetí tradice v pivním baru Pult, o českém ležáku i slepé …
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVýčepní Tereza Pospíšilová: Holky za výčep patří!Přečtěte si rozhovor s vítězkou Zlaté pípy a generální manažerkou Pultu. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceChroust: malý pivovar s velkým potenciálem, který zaujal i degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoBarJak se vaří pivoHoldujete pivu, nebo vínu? Wild Creatures Jitky Ilčíkové chutnají po obojímO vyzrálém pivu a jeho vaření v kraji vína.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoZákulisíO čepování pivaJak se designuje pivní bar pozdního odpoledne?Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVýčepní Tereza Pospíšilová: Holky za výčep patří!Přečtěte si rozhovor s vítězkou Zlaté pípy a generální manažerkou Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceChroust: malý pivovar s velkým potenciálem, který zaujal i degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoBarJak se vaří pivoHoldujete pivu, nebo vínu? Wild Creatures Jitky Ilčíkové chutnají po obojímO vyzrálém pivu a jeho vaření v kraji vína.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoZákulisíO čepování pivaJak se designuje pivní bar pozdního odpoledne?Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
MMGrilováníVepřové z přeštíkaHovězí z čestruPrůvodce grilováním: Které klobásy grilovat a proč?Jaké klobásy jsou nejlepší na gril? Objevte přeštické klobásy, špekáčky i italskou salsicciu. Tipy na grilování a výběr uzenin od řezníků z Našeho masa. Co se děje v gastruSekaná: letní novinky z gastronomieNově otevřené podniky v Praze, letní festivaly a novinky z Ambiente. Moje místaViktorie Sapoušková a její oblíbená gastro místa v PrazeKam v Praze na skvělé jídlo? Viktorie Sapoušková doporučuje své oblíbené podniky od snídaně po sushi. Sladké pečeníReceptyKřupavé loupáky z EskyPřipravte si doma křupavé loupáky podle receptu z Esky – nadýchané, jemně nasládlé a ideální k snídani či svačině. NNVzděláváme seOsobnosti gastronomieMichelinský šéfkuchař Jan Hartwig na besedě v PrazeAmbiente zve na jedinečnou besedu s Janem Hartwigem – legendou německé gastronomie a zakladatelem mnichovské restaurace JAN. MMCo se děje v gastruZe života řezníkůVečeře od řezníka: plný stůl vybraných masových lahůdekVítejte na Večeři od řezníka. Čeká vás řeznický tatarák, sušené šunky a salámy a grilované steaky z přeštíka i čestru. Hospodská historieKapky z historie Lokálů: Hazardní doupě Pod DivadlemPonořte se do bouřlivé historie Lokálu Pod Divadlem v Plzni – od hazardu a falešných kolků až po první vegetariánskou jídelnu. MMReceptyRyby a mořské plodySvěží salát s uzeným lososem z PastacafféUzený losos a pořádná porce zeleniny. Připravte si oblíbený salát z italské restaurace Pastacaffé.
MMGrilováníVepřové z přeštíkaHovězí z čestruPrůvodce grilováním: Které klobásy grilovat a proč?Jaké klobásy jsou nejlepší na gril? Objevte přeštické klobásy, špekáčky i italskou salsicciu. Tipy na grilování a výběr uzenin od řezníků z Našeho masa.
Co se děje v gastruSekaná: letní novinky z gastronomieNově otevřené podniky v Praze, letní festivaly a novinky z Ambiente.
Moje místaViktorie Sapoušková a její oblíbená gastro místa v PrazeKam v Praze na skvělé jídlo? Viktorie Sapoušková doporučuje své oblíbené podniky od snídaně po sushi.
Sladké pečeníReceptyKřupavé loupáky z EskyPřipravte si doma křupavé loupáky podle receptu z Esky – nadýchané, jemně nasládlé a ideální k snídani či svačině.
NNVzděláváme seOsobnosti gastronomieMichelinský šéfkuchař Jan Hartwig na besedě v PrazeAmbiente zve na jedinečnou besedu s Janem Hartwigem – legendou německé gastronomie a zakladatelem mnichovské restaurace JAN.
MMCo se děje v gastruZe života řezníkůVečeře od řezníka: plný stůl vybraných masových lahůdekVítejte na Večeři od řezníka. Čeká vás řeznický tatarák, sušené šunky a salámy a grilované steaky z přeštíka i čestru.
Hospodská historieKapky z historie Lokálů: Hazardní doupě Pod DivadlemPonořte se do bouřlivé historie Lokálu Pod Divadlem v Plzni – od hazardu a falešných kolků až po první vegetariánskou jídelnu.
MMReceptyRyby a mořské plodySvěží salát s uzeným lososem z PastacafféUzený losos a pořádná porce zeleniny. Připravte si oblíbený salát z italské restaurace Pastacaffé.