Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.22 let v jedné restauraci: Jak si to užít?
Co se děje v gastru10 věcí, které jste (ne)slyšeli o Pasta FresceV Pasta Fresce v Celetné se vaří už čtvrt století! Jakou cestu ušel nejdéle fungující podnik Ambiente? Čemu se říkalo …Co se děje v gastruZačátky Pasta Fresca: Karel Kuřátko a bar HappinessKdyž se otevřela Pasta Fresca, hosté byli zklamaní. Od Ambiente čekali osvědčená kuřecí křídla! Práce v gastruZ placu z Celetné na valnou hromadu vlastního podniku. Jak se z číšníka v Ambiente stane majitel?Kdo jsou lidé, kteří vlastní restaurace Ambiente? Seznamte se s nimi! Hospodská historieHistorky z Celetné, nejstaršího podniku AmbienteO šicích strojích na place, dortu z lógru a ztracených teniskáchSurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.caretcaret
Co se děje v gastru10 věcí, které jste (ne)slyšeli o Pasta FresceV Pasta Fresce v Celetné se vaří už čtvrt století! Jakou cestu ušel nejdéle fungující podnik Ambiente? Čemu se říkalo …
Co se děje v gastruZačátky Pasta Fresca: Karel Kuřátko a bar HappinessKdyž se otevřela Pasta Fresca, hosté byli zklamaní. Od Ambiente čekali osvědčená kuřecí křídla!
Práce v gastruZ placu z Celetné na valnou hromadu vlastního podniku. Jak se z číšníka v Ambiente stane majitel?Kdo jsou lidé, kteří vlastní restaurace Ambiente? Seznamte se s nimi!
Hospodská historieHistorky z Celetné, nejstaršího podniku AmbienteO šicích strojích na place, dortu z lógru a ztracených teniskách
SurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.
ReceptySpaghetti alla chitarra amatriciana z Pasta Frescy: Rychlé a skvělé jídloPoctivý recept z italského města Amatrice.ReceptyBurrata s paprikovou panzanellou z Pasta FrescaJak připravit tradiční italský sýr burrata se salátem panzanella?ReceptySlané pečeníVůně Itálie: Rozmarýnová focaccia z Pasta FrescyK snídani, svačině i jako příloha!Co se děje v gastruJak se sbírají lanýže pro Pasta FrescuJaká houba je celému světu nejdražší? Bílý z Piemonte! ReceptySezonní recept: Čerstvé tagliatelle s liškamiVýtečný způsob, jak oslavit houbovou sezonu a poctít italskou pšenici. Dejte vařit vodu na tagliatelle z Pasta Frescy! …ReceptyRigatoni s rajčaty a stracciatellou – uvařte si doma pravou Itálii!Je libo večeři po italsku? Dejte vařit vodu na těstoviny z Pasta Frescy! Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemTelecí saltimbocca: klasický recept z Pasty FrescyItalská klasika s omáčkou z vína Marsala!SurovinyReceptyPomodori secchi aneb Sušená rajčata podle šéfkuchařůSezona rajčat ještě nekončí! Jak si je usušit? Milujeme dobré masoRecepty s masemVitello tonnato aneb telecí roastbeef s tuňákovou pastouRecept na předkrm z telecího masa podle kuchařů z italské restaurace Pasta Fresca.caretcaret
ReceptySpaghetti alla chitarra amatriciana z Pasta Frescy: Rychlé a skvělé jídloPoctivý recept z italského města Amatrice.
ReceptyBurrata s paprikovou panzanellou z Pasta FrescaJak připravit tradiční italský sýr burrata se salátem panzanella?
ReceptySlané pečeníVůně Itálie: Rozmarýnová focaccia z Pasta FrescyK snídani, svačině i jako příloha!
Co se děje v gastruJak se sbírají lanýže pro Pasta FrescuJaká houba je celému světu nejdražší? Bílý z Piemonte!
ReceptySezonní recept: Čerstvé tagliatelle s liškamiVýtečný způsob, jak oslavit houbovou sezonu a poctít italskou pšenici. Dejte vařit vodu na tagliatelle z Pasta Frescy! …
ReceptyRigatoni s rajčaty a stracciatellou – uvařte si doma pravou Itálii!Je libo večeři po italsku? Dejte vařit vodu na těstoviny z Pasta Frescy!
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemTelecí saltimbocca: klasický recept z Pasty FrescyItalská klasika s omáčkou z vína Marsala!
SurovinyReceptyPomodori secchi aneb Sušená rajčata podle šéfkuchařůSezona rajčat ještě nekončí! Jak si je usušit?
Milujeme dobré masoRecepty s masemVitello tonnato aneb telecí roastbeef s tuňákovou pastouRecept na předkrm z telecího masa podle kuchařů z italské restaurace Pasta Fresca.
NNVzděláváme seCo přináší Japonsko české gastronomiiJaponsko už desítky let ovlivňuje celosvětovou gastronomickou scénu. Jak se jeho kultura dotýká české kuchyně – a čím nepřestává fascinovat? KávaJak poznat kvalitní matchu? 4 tipy i s receptemKvalitní matcha se pozná podle několika klíčových znaků. Tohle jsou čtyři nejdůležitější. Práce v gastru4 aplikace, které usnadňují práci v gastruGastro aplikace, které zjednoduší komunikaci v týmu, rezervace i placení účtů! ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek podle Pizzy NuovyPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin. Kam v PrazeKam na výjimečnou snídani v Praze: bufet, degustační menu i brunchHledáte nejlepší snídaně v Praze? Objevte místa s bohatým bufetem, degustačním menu i snídaní à la carte. NNGastro výletyStředoevropská kuchyněBudapešť na talíři: Jak se v Maďarsku vaří minulost i budoucnostJak se v Budapešti prezentuje maďarská kuchyně a v čem spočívá inovace, když dojde na guláš? Gastro výletySvačina na cesty: Co sbalit na výlet autem i na pěší túru?Tipy a recepty na dlouhou i krátkou turistiku. Připravte si sendvič, nebo sbalte sušenky. PPPivní průvodceStaré i nové pražské pivnice, které nesmíte minoutKam v Praze na dobré pivo a kousek historie?
NNVzděláváme seCo přináší Japonsko české gastronomiiJaponsko už desítky let ovlivňuje celosvětovou gastronomickou scénu. Jak se jeho kultura dotýká české kuchyně – a čím nepřestává fascinovat?
KávaJak poznat kvalitní matchu? 4 tipy i s receptemKvalitní matcha se pozná podle několika klíčových znaků. Tohle jsou čtyři nejdůležitější.
Práce v gastru4 aplikace, které usnadňují práci v gastruGastro aplikace, které zjednoduší komunikaci v týmu, rezervace i placení účtů!
ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek podle Pizzy NuovyPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.
Kam v PrazeKam na výjimečnou snídani v Praze: bufet, degustační menu i brunchHledáte nejlepší snídaně v Praze? Objevte místa s bohatým bufetem, degustačním menu i snídaní à la carte.
NNGastro výletyStředoevropská kuchyněBudapešť na talíři: Jak se v Maďarsku vaří minulost i budoucnostJak se v Budapešti prezentuje maďarská kuchyně a v čem spočívá inovace, když dojde na guláš?
Gastro výletySvačina na cesty: Co sbalit na výlet autem i na pěší túru?Tipy a recepty na dlouhou i krátkou turistiku. Připravte si sendvič, nebo sbalte sušenky.
PPPivní průvodceStaré i nové pražské pivnice, které nesmíte minoutKam v Praze na dobré pivo a kousek historie?