Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Jak si užít dokonalou brazilskou jízdu? Následujte náš návod
Osobnosti gastronomiePráce v gastru20 let v Brasileiru: Jak Karel Brigant šéfuje kuchyni?Už dvě dekády šéfuje Karel Brigant kuchyni v Brasileiru Slovanský dům. A neměnil by!Co se děje v gastruBrasileiro Slovanský dům slaví 20 let: Jak šel čas s churrascerií v centru Prahy?Jak a proč se zrodila mladší sestra Brasileira U Zelené žáby?Co se děje v gastruBrasileiro U Zelené žáby: 10 zajímavostí, které jste (ne)tušiliGril vejpůl, Brazilci s omrzlinami a jen dva druhy masa v Brasileiru? Žába slaví 20 let – tady je desítka zajímavostí, …ZákulisíCo se děje v gastruOriginální vůně a brazilský kámen. Brasileiro U Zelené žáby po rekonstrukci znovu otevřeloJaké změny v interiéru nastaly?Co se děje v gastruBrasileiro na inspirační cestě v Saõ PauluŠéfkuchař Martin Matys a část jeho týmu zase po čase vyrazili za inspirací do Saõ Paula. Osobnosti gastronomieRozhovor se šéfkuchařem Brasileira Martinem Matysem„Rozhodnout se neustoupit,“ říká šéfkuchař Martin Matys Hospodská historieNejhlučnější a nejnezbednější! Jaká je historie U Zelené žáby?U Zelené žáby se hodovalo už v 15. století! Co všechno pamatuje dům, kde se dnes odehrává brazilské churrasco? Co se děje v gastruPoznejte Brasileiro U Zelené žáby. Brazilskou džungli poblíž Staroměstského náměstíCo přinesl facelift Brasileira U Zelené žáby?Práce v gastruKuchař z Brasileira U Zelené žáby v São Paolu: Co ho překvapilo v churrasceriích a s čím přijel do Prahy?Bude se v Žábě podávat sushi s marakujou?Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Martin Matys: Jak se mu pracuje dvacet let v jedné kuchyni?Rozhovor s šéfkuchařem Martinem Matysem z Brasileira U Zelené žáby – o rutině, nadhledu i o tom, jaké to bylo, když …ZákulisíPro inspiraciPleťový kondicionér, rozpůlený gril a rezervační kniha odmítnutých hostů. Takhle se zrodilo BrasileiroCo předcházelo otevření prvního Brasileira? Velká legrace. I když dnes se tomu aktéři asi smějou víc než tehdy. ZákulisíSalátový bar z masivního brazilského kamene. „Nový oltář Brasileira“ vykresluje designérka Denisa StrmiskováJak vypadá obnovený interiér Brasileira U Zelené žáby?Co se děje v gastruPromoce, narozeniny i obchodní schůzka. Jak může vypadat oběd v Brasileiru U Zelené žábyBrazilská restaurace s konceptem all you can eat patří mezi nejstarší v Ambiente. Už jste tu někdy poobědvali?Práce v gastruJeden den v roli pasadora: Jak se běhá po place Brasileira U Zelené žáby?Co všechno musí zvládnout pasador za den v práci? caretcaret
Osobnosti gastronomiePráce v gastru20 let v Brasileiru: Jak Karel Brigant šéfuje kuchyni?Už dvě dekády šéfuje Karel Brigant kuchyni v Brasileiru Slovanský dům. A neměnil by!
Co se děje v gastruBrasileiro Slovanský dům slaví 20 let: Jak šel čas s churrascerií v centru Prahy?Jak a proč se zrodila mladší sestra Brasileira U Zelené žáby?
Co se děje v gastruBrasileiro U Zelené žáby: 10 zajímavostí, které jste (ne)tušiliGril vejpůl, Brazilci s omrzlinami a jen dva druhy masa v Brasileiru? Žába slaví 20 let – tady je desítka zajímavostí, …
ZákulisíCo se děje v gastruOriginální vůně a brazilský kámen. Brasileiro U Zelené žáby po rekonstrukci znovu otevřeloJaké změny v interiéru nastaly?
Co se děje v gastruBrasileiro na inspirační cestě v Saõ PauluŠéfkuchař Martin Matys a část jeho týmu zase po čase vyrazili za inspirací do Saõ Paula.
Osobnosti gastronomieRozhovor se šéfkuchařem Brasileira Martinem Matysem„Rozhodnout se neustoupit,“ říká šéfkuchař Martin Matys
Hospodská historieNejhlučnější a nejnezbednější! Jaká je historie U Zelené žáby?U Zelené žáby se hodovalo už v 15. století! Co všechno pamatuje dům, kde se dnes odehrává brazilské churrasco?
Co se děje v gastruPoznejte Brasileiro U Zelené žáby. Brazilskou džungli poblíž Staroměstského náměstíCo přinesl facelift Brasileira U Zelené žáby?
Práce v gastruKuchař z Brasileira U Zelené žáby v São Paolu: Co ho překvapilo v churrasceriích a s čím přijel do Prahy?Bude se v Žábě podávat sushi s marakujou?
Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Martin Matys: Jak se mu pracuje dvacet let v jedné kuchyni?Rozhovor s šéfkuchařem Martinem Matysem z Brasileira U Zelené žáby – o rutině, nadhledu i o tom, jaké to bylo, když …
ZákulisíPro inspiraciPleťový kondicionér, rozpůlený gril a rezervační kniha odmítnutých hostů. Takhle se zrodilo BrasileiroCo předcházelo otevření prvního Brasileira? Velká legrace. I když dnes se tomu aktéři asi smějou víc než tehdy.
ZákulisíSalátový bar z masivního brazilského kamene. „Nový oltář Brasileira“ vykresluje designérka Denisa StrmiskováJak vypadá obnovený interiér Brasileira U Zelené žáby?
Co se děje v gastruPromoce, narozeniny i obchodní schůzka. Jak může vypadat oběd v Brasileiru U Zelené žábyBrazilská restaurace s konceptem all you can eat patří mezi nejstarší v Ambiente. Už jste tu někdy poobědvali?
Práce v gastruJeden den v roli pasadora: Jak se běhá po place Brasileira U Zelené žáby?Co všechno musí zvládnout pasador za den v práci?
Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemMasová legenda! Připravte si populární picanhu z BrasileiraIkonické maso brazilského churrasca u vás doma? Jde to!ReceptyAutentická Brazílie: Ochutnejte oblíbený předkrm pão de queijoNejoblíbenější předkrm z Brasileira má svůj příběh. Jaký? Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemRecept na telecí tatarák z Brasileira U Zelené žábyJemnou chuť telecího masa zakápněte lanýžovým olejem, a začnou se dít divy!BarNamíchejte si domácí caipirinhuZručně si ji namíchejte podle návodu z Brasileira. Máte chuť na mučenkovou, ananasovou, míchanou, anebo zůstanete u …Milujeme dobré masoRecepty s masemRyby a mořské plodyLosos a marakuja? Chutná dvojka! Naučte se jednoduchou omáčku z BrasileiraVyzkoušejte recept na čerstvého lososa politého zlatavou omáčkou z marakuji.ReceptyOvocný salát s citronovým sorbetem z Brasileira u Zelené žábySvěží dezert plný vitaminů! Takhle ho dělají v Brasileiru U Zelené žáby.BarKrálovna koktejlů? Margarita! Máme pro vás recept na tu z BrasileiraMargaritu jako z baru brazilské restaurace namícháte sobě i kamarádům raz dva!ReceptyRecept na brazilský dezert quindaoPředložte přátelům quindao, a zlatou medaili z disciplíny pečení máte jistou! Milujeme dobré masoSurovinyGrilován튝avnatá karamelizovaná tečka. Které ovoce se hodí na gril a jak na to?Když brikety žhnou, ale maso už je snězené.NealkoBarRecept na oblíbenou ananasovou limonádu z Brasileira Slovanský dům Jak se během pár minut luxusně osvěžit, a ještě nadopovat vitaminy? Takhle to dělají v Brasileiru Slovanský dům. caretcaret
Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemMasová legenda! Připravte si populární picanhu z BrasileiraIkonické maso brazilského churrasca u vás doma? Jde to!
ReceptyAutentická Brazílie: Ochutnejte oblíbený předkrm pão de queijoNejoblíbenější předkrm z Brasileira má svůj příběh. Jaký?
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemRecept na telecí tatarák z Brasileira U Zelené žábyJemnou chuť telecího masa zakápněte lanýžovým olejem, a začnou se dít divy!
BarNamíchejte si domácí caipirinhuZručně si ji namíchejte podle návodu z Brasileira. Máte chuť na mučenkovou, ananasovou, míchanou, anebo zůstanete u …
Milujeme dobré masoRecepty s masemRyby a mořské plodyLosos a marakuja? Chutná dvojka! Naučte se jednoduchou omáčku z BrasileiraVyzkoušejte recept na čerstvého lososa politého zlatavou omáčkou z marakuji.
ReceptyOvocný salát s citronovým sorbetem z Brasileira u Zelené žábySvěží dezert plný vitaminů! Takhle ho dělají v Brasileiru U Zelené žáby.
BarKrálovna koktejlů? Margarita! Máme pro vás recept na tu z BrasileiraMargaritu jako z baru brazilské restaurace namícháte sobě i kamarádům raz dva!
ReceptyRecept na brazilský dezert quindaoPředložte přátelům quindao, a zlatou medaili z disciplíny pečení máte jistou!
Milujeme dobré masoSurovinyGrilován튝avnatá karamelizovaná tečka. Které ovoce se hodí na gril a jak na to?Když brikety žhnou, ale maso už je snězené.
NealkoBarRecept na oblíbenou ananasovou limonádu z Brasileira Slovanský dům Jak se během pár minut luxusně osvěžit, a ještě nadopovat vitaminy? Takhle to dělají v Brasileiru Slovanský dům.
NNVzděláváme seCo přináší Japonsko české gastronomiiJaponsko už desítky let ovlivňuje celosvětovou gastronomickou scénu. Jak se jeho kultura dotýká české kuchyně – a čím nepřestává fascinovat? KávaJak poznat kvalitní matchu? 4 tipy i s receptemKvalitní matcha se pozná podle několika klíčových znaků. Tohle jsou čtyři nejdůležitější. Práce v gastru4 aplikace, které usnadňují práci v gastruGastro aplikace, které zjednoduší komunikaci v týmu, rezervace i placení účtů! ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek podle Pizzy NuovyPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin. Kam v PrazeKam na výjimečnou snídani v Praze: bufet, degustační menu i brunchHledáte nejlepší snídaně v Praze? Objevte místa s bohatým bufetem, degustačním menu i snídaní à la carte. NNGastro výletyStředoevropská kuchyněBudapešť na talíři: Jak se v Maďarsku vaří minulost i budoucnostJak se v Budapešti prezentuje maďarská kuchyně a v čem spočívá inovace, když dojde na guláš? Gastro výletySvačina na cesty: Co sbalit na výlet autem i na pěší túru?Tipy a recepty na dlouhou i krátkou turistiku. Připravte si sendvič, nebo sbalte sušenky. PPPivní průvodceStaré i nové pražské pivnice, které nesmíte minoutKam v Praze na dobré pivo a kousek historie?
NNVzděláváme seCo přináší Japonsko české gastronomiiJaponsko už desítky let ovlivňuje celosvětovou gastronomickou scénu. Jak se jeho kultura dotýká české kuchyně – a čím nepřestává fascinovat?
KávaJak poznat kvalitní matchu? 4 tipy i s receptemKvalitní matcha se pozná podle několika klíčových znaků. Tohle jsou čtyři nejdůležitější.
Práce v gastru4 aplikace, které usnadňují práci v gastruGastro aplikace, které zjednoduší komunikaci v týmu, rezervace i placení účtů!
ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek podle Pizzy NuovyPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.
Kam v PrazeKam na výjimečnou snídani v Praze: bufet, degustační menu i brunchHledáte nejlepší snídaně v Praze? Objevte místa s bohatým bufetem, degustačním menu i snídaní à la carte.
NNGastro výletyStředoevropská kuchyněBudapešť na talíři: Jak se v Maďarsku vaří minulost i budoucnostJak se v Budapešti prezentuje maďarská kuchyně a v čem spočívá inovace, když dojde na guláš?
Gastro výletySvačina na cesty: Co sbalit na výlet autem i na pěší túru?Tipy a recepty na dlouhou i krátkou turistiku. Připravte si sendvič, nebo sbalte sušenky.
PPPivní průvodceStaré i nové pražské pivnice, které nesmíte minoutKam v Praze na dobré pivo a kousek historie?